Je lichaam is al perfect

Hé! Dit is Helene, stichter van Rawnice.

Je hebt al een tijdje niets van me gehoord, en dat komt omdat ik een klein beetje menselijk heb gemaakt, Charlie, in mijn "keuken". Ik ben op dit moment op zwangerschapsverlof sinds zes maanden terug.

In tussen het veranderen van luiers en het voeden van mijn kleine meisje wil ik met je verbinden door deze zeer belangrijke tekst over het houden van jezelf.

Door mijn mening te delen over hoeveel bedrijven verwrongen idealen gebruiken om je te dwingen hun spullen te kopen, is mijn doel met dit artikel om je te helpen je te realiseren dat je al perfect en volledig goed genoeg bent zonder hen. Eerlijk, ik meen het echt.

Laten we beginnen met het onthullen van het grootste en best bewaarde geheim van de gezondheidsindustrie.

Dit kan als een verrassing komen, en ik hoop dat Rawnice niet zal hoeven bestand te zijn voor faillissement na het breken van dit "geheim" voor jou, maar het is belangrijk om dit te begrijpen voordat we verder gaan.


"Geen schoonheid mix, detox sap of immuniteit elixir in de wereld geeft je een 6 pack, grotere borsten, minder rimpels, langer haar, een hoger salaris of zelfs vleugels om te vliegen".

 

Hier is slechts één voorbeeld.

Heb je ooit nadenken over waarom de meeste gezondheid voedsel merken gebruik maken van magere 20-jarigen in hun marketing? Heb je ooit vraag wat een halfnaakte jonge meid te maken heeft met het verkopen van een superfood voor smoothies, voedingssupplementen of zelfs een paar alpine ski's?

Sommigen van jullie waarschijnlijk niet, en dat is omdat we zo gewend zijn aan seksistische marketingstrategieën die niet-divers zijn en vaak worden gecreëerd door dudes om onrealistische idealen te promoten en om vette winsten te maken.

Nu dat uit de weg is, laten we een beetje dieper duiken om te begrijpen waarom we geloven dat we al deze producten en externe dingen nodig hebben om gelukkig te worden en goed te voelen.


Het probleem

Om dit probleem het beste te illustreren, laat ik mijn persoonlijke verhaal delen. Maak je geen zorgen, ik zal het kort houden.

Ik was ooit een jonge vrouw in Los Angeles, die worstelde met vrienden zijn met mezelf. Ik herinner me dat ik zes dagen per week uitwerkte en nog steeds niet fit genoeg was. Ik herinner me dat ik twee uur aan het lopen was om mezelf in staat te stellen een hulpmaaltijd te hebben in het weekend. Ik herinner me dat ik in de spiegel keek en alleen een miljoen gebreken zag.

Terugkijkend op oude foto's, ben ik als-DAAAMN meisje, je was hotttttt terug dan.

Hier is de jonge Helene ca. 2009.

(Terugkijkend op oude foto's, Ik ben als-DAAAMN meisje, je was hotttttt terug dan)

De reden dat ik me zo voelde is omdat ik mezelf aan het vergelijken was met de "perfecte" vrouwen die ik overal om me heen zag in de media, advertenties, billboards, tv-shows etc.

Mezelf vergelijken met hen maakte me echt slecht over mezelf, want ik kon nooit zo zien en hebben zo'n "perfecte" leven, maakt niet uit hoe hard ik probeerde.

Toen ik in 2015 Rawnice oprichtte, had ik een lange weg te gaan, en begon te beseffen dat deze idealen super gedraaid en onrealistisch zijn. Maar alle traditionele gezondheid voedsel merken nog steeds in de handel hun producten aan jonge, magere, witte meisjes te bevorderen.

Dit maakte me boos, ik bedoel rood in het gezicht boos, dus ik moest er iets aan doen.

Ik ben nu gepassioneerd om dit probleem te bestrijden door meer diversiteit in de gezondheidswereld te brengen. Zowel in termen van het aanbieden van kleurrijke superfoods, in plaats van de saaie groene, maar ook door het uitdagen van de manier waarop mensen gezondheid waarnemen.

We creëren een plek waar iedereen welkom is, en waar de gezondheid meer over balans dan "perfect" lijkt. Om deze visie te bereiken beloofde ik mezelf dat Rawnice nooit een naakt vrouwelijk lichaam zou gebruiken om winst te maken, en om allerlei mensen in onze marketing op te nemen.

Want zoals je weet, gezondheid is niet exclusief voor magere witte kuikens in hun vroege jaren twintig, zelfs als dat is wat de meesten van ons zien. (Geen belediging voor jullie 20% meisjes, zoals je weet dat ik vroeger een van hen was).


Wat u kunt doen

Terwijl het houden van mijn baby meisje, Ik vraag me nu af hoe ik kan leren haar te houden van zichzelf en haar lichaam in een wereld waar mensen gaan door middel van extreme plastische chirurgie te kijken als een Kardashians, of een Instagram model ..

In een wereld waar koolhydraten worden beschouwd als slecht en een "cheat" dagen zijn alleen toegestaan na uren van cardio. In een wereld waar 30 + zijn wordt beschouwd als oud.n een wereld waar je naar verwachting terug te stuiteren 2 dagen na de bevalling.

De volgende dingen zijn enkele van de fundamentele principes die ik van plan ben om mijn dochter te leren als ze opgroeit.

Hopelijk kunnen zij ook voor u nuttig zijn als u voelt dat u wilt liefhebben en uzelf wilt accepteren voor wie u bent.

1. Praktijk zelfliefde
-Als u weet dat u al perfect bent u minder kans om te vallen voor goedkope marketing trucs. Waarom zou je een "verfraaiend" product kopen of jezelf vergelijken met fotoshopped instagram modellen als je je goed voelt over jezelf?

2. Stop de volgende influencers die je slecht voelen.
Dus het woord influencer komt van, raad eens wat, INVLOED. Stel jezelf bloot aan positieve invloeden in plaats van de negatieve. Ik ben begonnen om bepaalde inhoud te vermijden, omdat het me triggeren om mezelf te vergelijken met anderen. Ik volgde een heleboel fitness accounts voor inspiratie voor maar na het realiseren dat het maakt me slecht voelen, Ik ben gestopt. Zo simpel is het.

3. Niet ondersteunen bedrijven die vrouwen objectiveren of te duwen shitty idealen in hun marketing
-Jouw geld is jouw stem, niet in de zakken van bedrijven die half naakte vrouwen gebruiken als het niet nodig is. Als u hun producten koopt, kunt u ze in staat stellen te blijven doen wat ze doen.

4. React
Als je iets ziet of hoort dat deze onrealistische ideeën versterkt, zeg dan iets. Laat een reactie achter op sociale media en vraag het in het openbaar. Door dat te doen, zullen andere volgelingen zich meer bewust worden, en aan het eind van de dag zullen we een leger van mensen zijn die opstaan tegen onzin.


Conclusie

Om dit korte artikel te sluiten, wil ik mijn huidige situatie delen.

Ik ben nu 34 en ik hou van mezelf A LOT meer, ook al is mijn buik is als deeg (alle mamas die er zijn kan betrekking hebben), Ik ben bijna 30 pond zwaarder (laten we noemen het baby vet) en mijn gezicht ziet eruit alsof ik ben abusing crystal meth uit maanden van gebrek aan slaap.

Zoveel jaren heb ik me zorgen gemaakt over een cellulitis op mijn kleine witte kont ... toen ik gewoon ... van mezelf kon houden.

Mijn doel, het doel van Rawnice, is om vrouwen te helpen zich goed te voelen over zichzelf op elke leeftijd en vorm. Om iedereen te laten zien dat gezond eten leuk en lekker kan zijn, maar niet gevuld met schuld, omdat het leven te kort is om geen taart te hebben!

We beloven dit gevecht nooit op te geven. Je bent perfect zoals je bent. Vergeet dat nooit.

Ik weet dat Rawnice niet alle problemen in de wereld zal oplossen (dat was mijn missie in het begin, maar het echte leven raakte me). Nu willen we ons platform gebruiken om mensen te onderwijzen, positieve vibes te verspreiden en te rebelleren tegen gekke idealen en verouderde normen.

En buiten course...SPRINKLE ONZE KLEUREN OP DE WERELD

Als u tot het einde toe bent, wil ik u oprecht bedanken voor het lezen van de hele weg naar hier! Het betekent zoveel om je kostbare tijd met mij door te brengen voor een paar minuten.

Het zou zo cool om te houden van de discussie gaande in de opmerking sectie!

Wat denk je van dit alles? Ben je het daarmee eens? En waarom voel je je zo?

En heb je enige manier dat je deze emoties bestrijd, omdat je niet genoeg bent om anderen te helpen? Deel uw gedachten hieronder!

//
Helene Arvidsson

Rawnice-oprichter

2 comments

Agree! Too many businesses focus on making people insecure and then finding a solution to sell to you. But instead of bashing those businesses, because 2 wrongs don’t a make right, be positive!

Olivia mei 24, 2020

I am proud of my daughter and what she has obtained with Rawnice.Keep going with new ideas .

Annie Arvidson maart 09, 2020

"I made an amazing rainbow cake! Everyone loved it, and I love that it's not just nice to look at, but it's also healthy! Thank you :)"

See all reviews

Gali N.