Rawnice Collaborators Porträtt: Anna Winér

Idag vill vi presentera ytterligare en kreativ och talangfull person från vårt Collaborators Team - träffa Anna Winér .

Anna är en svensk kreatör inriktad på Vegan, gluten och "socker" fria bakrecept. Hennes skapelser är alltid supercoola och kreativa, och vi är så glada att hon gick med i vårt team i år!❤️

Läs en kort intervju med Anna och lär henne känna lite bättre!

Presentera dig själv – berätta lite om dig och dina aktiviteter i sociala medier

Jag är 26 år och bor i Stockholm, Sveriges huvudstad, tillsammans med min pojkvän. Jag arbetar som social media manager och kreativ kreatör.

När började du din resa med matbloggande på Ig, och vad inspirerade dig att börja?

" Om du har allergi är du irriterande. Vill du äta nyttigt är du tråkig. Behöver du en speciell diet är du inte välkommen. " Så känner många, speciellt när det kommer till högtider och inbjudningar. Jag fick uppleva det själv i ca. För 4 år sedan och bestämde mig för att jag ville ändra det. Så jag började baka. Testa. Experimentera. Leta efter smarta ingredienser. Och nu är jag här, med massor av recept som är både glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Jag ville dela med mig av alla mina recept så att fler kunde njuta av dem, så det var därför jag började använda instagram! Mina recept har förgyllt mångas liv, vilket är det bästa gensvar jag kunde drömma om.

Vad är det bästa och sämsta med att vara matbloggare/matkreatör?

Det bästa är att inspirera människor och det värsta är att jag är rädd för att svika någon.


Var hämtar du inspiration till nya recept och bilder?

Jag får mycket inspiration från andra Instagram-profiler.

Förutom att skapa mat och blogga, har du andra passioner i ditt liv? Hur gillar du att spendera din fritid?

Bakning är en stor del av min fritid men jag älskar också att vara ute och vandra med min pojkvän. Det är när jag är ute och upplever nya platser som jag fick all min kreativitet och inspiration.


Varför valde du att samarbeta med oss på Rawnice?

Jag älskar dina produkter! Mycket matfärg innehåller så många ingredienser...men Rawnice är bra att använda för de flesta, och jag älskar verkligen alla magiska färger man kan skapa med alla puder.

Vilket är ditt favorit Rawnice-pulver och varför? 

Det är verkligen svårt att bara välja en!

Vi firar kvinnodagen den här veckan. Finns det några kvinnor som inspirerar dig?

Camilla Hamid är en stor inspiration, hon är en så trevlig person och hennes tårtor ser fantastiska ut! Frida Svanberg är en annan stark kvinna som verkligen inspirerar mig. Jag älskar hennes tårtor och hennes personlighet! Båda ger så mycket inspiration och glädje på instagram.

Purchase the featured products:

"Jag gjorde en fantastisk regnbågstårta! Alla älskade den, och jag älskar att den inte bara är snygg att titta på, utan den är också hälsosam! Tack :)"

Se alla recensioner

Gali N.