Rawnice Collaborators Porträtt: Claudia Kannemann

Det är dags att presentera en annan fantastisk kreatör som arbetar nära med varumärket Rawnice! Möt Claudia Kannemann.

Claudia är matfotograf, receptskapare och aktiv matbloggare på Instagram. Hon skapar veganska recept fulla av hälsosamma ingredienser och vackra färger. Hon arbetar länge med Rawnice, och alltid när vi ser hennes nya skapelse blir vi bara förvånade över hennes talang och kreativitet.❤️

Gräv i vår korta intervju med Claudia och träffa henne bättre!

Presentera dig själv – berätta lite om dig och dina aktiviteter på sociala medier.

Jag är Claudi från IG-kontot @claudisfoodworld . Jag bor i en liten by nära Harzbergen i Tyskland. Jag har varit vegan i nästan två år nu, och det var mitt bästa beslut någonsin.

Jag lever mina drömmar i färger. Jag tror att det är en av de bästa möjligheterna att få upp humöret. 😊

När började du din resa med matbloggande på Ig, och vad inspirerade dig att börja?

Jag började min matresa några månader innan jag blev vegan. När dessa tankar i mitt huvud bildades, sökte jag efter massor av inspirationer, och vilket bättre ställe att få dem som IG?

Just det - Instagram är en inspirationsgruva. Men vad väckte ditt intresse för mat/matlagning/bakning?

De nästan oändliga utestående kontona på IG gav mig så mycket inspiration att testa alla dessa nya saker. Jag har alltid varit en passionerad kokare och bagare, så dessa två intressen passade perfekt ihop.

Vad är det bästa och sämsta med att vara matbloggare/matkreatör?

Att vara matbloggare är ibland riktigt jobbigt. Det finns så mycket utsökt mat att laga och baka - att titta igenom IG gör mig alltid hungrig 😉 Men jag älskar det hela tiden. Jag tror att jag skulle ha missat några av mina bästa matögonblick om jag inte var kopplad till många av dessa underbara matälskare på IG.

Var hämtar du inspiration till nya recept och bilder?

Jag älskar att scrolla igenom IG och få inspo från andra matälskare. Dessutom är jag väldigt inspirerad av skönheten i vår moder natur eller får till och med lite inspiration från min mammas korsordstidningar 😉

Förutom att skapa mat och blogga, har du andra passioner i ditt liv? Hur gillar du att spendera din fritid?

Jag har alltid varit en kreativ själ, och förutom hela matgrejen så längtar jag efter att dansa. Jag är väldigt aktiv i vår karnevalsklubb och älskar att jobba på nya danser med mina grupper och solodansare.

Varför valde du att arbeta med oss ​​på Rawnice?

Sedan nästan dag ett på min Insta-resa har jag kommit i kontakt med pudren från Rawnice. Jag såg alla vackra och livfulla skapelser från andra kreatörer, och jag var tvungen att prova dessa puder själv. Jag var verkligen kär från första sekund, och resten är historia. ☺️

Vilket är ditt favorit Rawnice-pulver, och varför?☺️

Mitt favoritpulver är Böacl morotspulver. Jag älskar pigmenteringen och den utmärkta unika nyansen.

Klicka här och besök Claudias vackra flöde på Instagram ❤️ Där hittar du många nyttiga och färgglada recept och mycket inspiration🙌

Purchase the featured products:

Liquid error (snippets/product-item-row line 22): product form must be given a product

Mest populär

"Jag gjorde en fantastisk regnbågstårta! Alla älskade den, och jag älskar att den inte bara är snygg att titta på, utan den är också hälsosam! Tack :)"

Se alla recensioner

Gali N.