Rawnice Collaborators Porträtt: Sandra Euler

I den andra delen av vår Collaborators Portraits Series skulle vi presentera dig Sandra Euler aka @joahtopping .

Sandra är en Instagram-matbloggare och en hälsosam foodie som brinner för färgglada smoothies! Hon delar med sig av sina vackra smoothie bowls på sitt Instagramkonto. Hon gick med i vårt Collaborators Team 2019, och hon överraskar oss med sin kreativitet varje dag!❤️

Läs vår korta intervju med Sandra och lär henne veta bättre!

Presentera dig själv – berätta lite om dig och dina aktiviteter i sociala medier

Jag är Sandra och jag älskar att få kontakt med människor på IG och att visa mina färgglada smoothies, fruktpålägg och desserter på mitt konto som heter @joahtoppingNär började du din resa med matbloggande på Ig, och vad inspirerade dig att börja?

Jag är en älskare och jag brukade laga frukostsmoothies till min familj. De sa åt mig att dela det på Instagram och så började jag med joahtopping i slutet av 2019.Vad är det bästa och sämsta med att vara matbloggare/matkreatör?

Det bästa är att få kontakt med likasinnade och underbara människor som du annars aldrig skulle ha träffat. Matgemenskapen är så stor och det värsta för mig är att vissa ser det faktumet inte som en chans att inspirera varandra utan att tävla.

Var hämtar du inspiration till nya recept och bilder?

Naturens färger är den bästa inspirationen för mig.

Förutom att skapa mat och blogga, har du andra passioner i ditt liv? Hur gillar du att spendera din fritid?

Jag älskar att umgås med min familj och vänner, mina djur, lyssna på musik och dansa.

Varför valde du att samarbeta med oss på Rawnice?

Jag kände mig genast välkommen med dig som familj. Rawnice är ett öppet och varmt företag och det är inte självklart. Det uppskattar jag väldigt mycket.Vilket är ditt favorit Rawnice-pulver och varför? 

Det är helt klart: Vinrödbetsrotspulver. Färgen är så otroligt intensiv och smaken så bra.

Vi firar kvinnodagen den här veckan. Finns det några kvinnor som inspirerar dig?

Ja, min mamma och min tvillingsyster.
Purchase the featured products:

Mest populär

"Jag gjorde en fantastisk regnbågstårta! Alla älskade den, och jag älskar att den inte bara är snygg att titta på, utan den är också hälsosam! Tack :)"

Se alla recensioner

Gali N.